Alla inlägg den 25 februari 2015

Av Evelina - 25 februari 2015 11:30

This is 10% luck, 20% skill
15% concentrated power of will
5% pleasure, 50% pain
And a 100% reason to remember the name


Den här låten var min uppladdning inför ett avgörande prov i min utbildning för att kunna tjänstgöra som väktare och få bära expanderbar batong. Efter affärsmötet vet jag fortfarande inte riktigt vad jag ska tro, förväntas eller vart allt slutar. Men om möjligheten ges kommer min vår bli extremt spännande på sätt jag aldrig hade kunnat tänka mig.

       

Av Evelina - 25 februari 2015 10:14

Provar att mobilblogga efter avslutat affärsmöte. Just avklarat en intervju med VD och ansvarig rekryterare.

Känslan i kroppen går knappt beskriva och eufori räcker inte som beskrivning.

Första intrycket av denne VD var långt över förväntan och jag hoppas att min norrlänska charm ligger till min fördel.

Hur ska jag med denna nya vetskap krypa till kojs och varva ner för ett par timmars sömn är för mig okänt. Helt chockad, paff och motiverad till tusen om denna utveckling blir möjlig.

Nu ligger min framtid i händerna av myndigheter, ödet och denna inspirerande människa som för ett par minuter sedan blow my mind. Vet knappt vad jag heter, vad som är upp eller ner och vart denna resa kommer sluta. Kommer benen bära vid slutstation på röda linjen eller kommer jag glida runt i tunnelbanenätet i Stockholm tills jag landat. Så många frågor, funderingar och lyckorus varvas med en känsla av rädlsa, hopp och ett stort sug i maggropen. Finner inga ord, what if my time to shine has come?! Stum...

Av Evelina - 25 februari 2015 00:45

Under förra veckan fick jag äntligen se filmen som jag, och många andra väntat på. Fifty Shades of Grey. Blandade känslor kring filmen då boken var så gripande och fantastiskt. Dem fick med mycket bra, riktigt mycket bra men många nyckelscener föll mellan stolarna. Men wow, musiken var så genomtänkt och grym. H som inte läst böckerna tyckte filmen var bra, Anastasia som skådis bedårande och en bra handling, kanske lite väl hypat kring sexscenerna. Alltid roligt med respons från någon som inte förälskat sig i boken och hade skyhöga förväntningar på alla småsaker. Sevärd heltklart, men välj ditt sällskap och förbered denne på intensitet!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards