Alla inlägg den 20 januari 2016

Av Evelina - 20 januari 2016 22:42

Kanske en kaka för mycket på kakan? Jobb, jobb och sen träning. Med dagens pass kändes det som att energin jag lyckats inta var på tok för lite.

Hittade ingen teknik i första övningen, och i sista bäst intill tårar. Ögonen fylldes och jag ville bara gråta.

Glad endå att jag lyckades ta mig igenom passet med ökningarna och arbeta på de bitar där tekniken saknas.

Ridskolan kändes bra, gillar djuren som arbetar så snällt och barnen som försöker hänga med på mina påhitt. Möttes av delade gensvar men jag hoppas att wow-känslan kan infinna sig för dem under nästa vecka.

Nya tag inför morgondagen efter lite laddning av energi och en dusch. Blandade känslor men hoppas på att vakna fylld av energi och ny motivation!

Av Evelina - 20 januari 2016 10:22

Jag har alltid trott att inspirerande människor, sammanhang eller saker hjälper en att nå sina mål.

När det kommer till riktlinjer i mitt liv har jag alltid varit kräsen. Om jag tittar på fitness tjejer eller ryttare så är det väldigt få som jag tycker har allt eller näst intill allt och det jag själv eftersträvar och kämpar för. I hundsporten har jag en förebild som har allt som instruktör och utövare som motiverar, coachar och driver mig. Denice Robrandt.

På hästsidan som tränare har jag ett par stycken som kompletterar och formar mig till den ryttare och instruktör jag är idag.

På träningssidan har jag många inspirationskällor dels för att ingen är perfekt och vissa har olika delar jag vill åt.

En stor inspiration som jag tidigare haft på en armlängds avstånd är Stephanie. Kort tjej, grym fysik och arbetar som brandman. Sjukt frän och enormt härlig personlighet.

Har lånat en bild och publicerar den nedan på den sistnämnda. Just nu är hon en av mina drivkrafter i träningen.

Ovido - Quiz & Flashcards