Alla inlägg under januari 2016

Av Evelina - 22 januari 2016 12:23

Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Om mitt återupptagit av sociala medier har nått sin gräns igen men jag blir så trött, så trött, så trött.

Livet verkar handla om vad som finns på instagram och vem som postar vad och får mest likes på Facebook.

Med mitt nya jobb är jag beroende av Facebook som kanal för information och kommunikation. I övrigt så önskar jag nog nästan att jag slapp sliten.

Hetsen att köpa nya kläder för att kunna postat dagens outfit, nya matchningar till hästen eller hur många gånger man varit på gymmet varje vecka. Helt seriöst, spendera tiden utanför sociala nätverk. Stäng ner skiten.

Vet inte om detta beror på att jag eftersträvar balans, harmoni och att njuta av vad livet har att erbjuda och ger blanka fan i vad folk tycker eller vad som hänt med mig.

Lev livet här och nu och dagen du inte finns på jorden lämna avtryck i människors hjärtan inte på sociala medier.

Ni får tycka att jag dubbelmoralar då jag ventilerar via denna portal men för er som bevisligen är intresserade av vad som händer i mitt liv - rannsaka erat eget.

Kärlek, balans och harmoni känns så mycket bättre än flest följare likes eller att leva efter en fasad som bara är ett tomt skal ?

Av Evelina - 20 januari 2016 22:42

Kanske en kaka för mycket på kakan? Jobb, jobb och sen träning. Med dagens pass kändes det som att energin jag lyckats inta var på tok för lite.

Hittade ingen teknik i första övningen, och i sista bäst intill tårar. Ögonen fylldes och jag ville bara gråta.

Glad endå att jag lyckades ta mig igenom passet med ökningarna och arbeta på de bitar där tekniken saknas.

Ridskolan kändes bra, gillar djuren som arbetar så snällt och barnen som försöker hänga med på mina påhitt. Möttes av delade gensvar men jag hoppas att wow-känslan kan infinna sig för dem under nästa vecka.

Nya tag inför morgondagen efter lite laddning av energi och en dusch. Blandade känslor men hoppas på att vakna fylld av energi och ny motivation!

Av Evelina - 20 januari 2016 10:22

Jag har alltid trott att inspirerande människor, sammanhang eller saker hjälper en att nå sina mål.

När det kommer till riktlinjer i mitt liv har jag alltid varit kräsen. Om jag tittar på fitness tjejer eller ryttare så är det väldigt få som jag tycker har allt eller näst intill allt och det jag själv eftersträvar och kämpar för. I hundsporten har jag en förebild som har allt som instruktör och utövare som motiverar, coachar och driver mig. Denice Robrandt.

På hästsidan som tränare har jag ett par stycken som kompletterar och formar mig till den ryttare och instruktör jag är idag.

På träningssidan har jag många inspirationskällor dels för att ingen är perfekt och vissa har olika delar jag vill åt.

En stor inspiration som jag tidigare haft på en armlängds avstånd är Stephanie. Kort tjej, grym fysik och arbetar som brandman. Sjukt frän och enormt härlig personlighet.

Har lånat en bild och publicerar den nedan på den sistnämnda. Just nu är hon en av mina drivkrafter i träningen.

Av Evelina - 18 januari 2016 23:40

Upptäckte vid första doseringen av Restyle att förpackningen var bruten och väldigt lite innehåll i burken. Mycket märkligt?

Meddelat leverantören för att kolla vad som kunnat hänt.

Testsmakat proteinet som jag beställde från FX med mycket trevlig smak.

Härlig pump på B passet med min man även om det bitvis var stört tungt och jag bröt ihop inombords lyckades jag nästan.

Ökade i vikt på marklyftet men fick gå ner en rep på militärpressen gentemot planerar..

Besviken men antar att jag måste ta det positiva ur det hela att jag faktiskt påbörjat resan mot en starkare kropp! ?

Av Evelina - 18 januari 2016 10:18

Beställningen från min favorit butik på nätet landade i vårt hem under gårdagen. Höll mig till mitt favoritkort ¤ Restyle
men provade även att beställa nytt protein och CLA kapslar.

Blir spännande att se vad kommande period har att bjuda på. Ska försöka att inte bli som alla andra som faktiskt fyller sina dagar med sysselsättningar för att blogga och posta allt på IG utan vara saklig och faktiskt posta utveckling och reflektioner :)

Av Evelina - 18 januari 2016 10:09

De flesta sociala medier speglar en massa löften om nytt år, nya möjligheter. Nytt jag och diverse klyschor.

Har funderat på det tidigare och har dragit mig för att skriva om vad som kommer att hända detta år för mig, just för att jag inte vill falla in i något fack.

Funderade helt på att strunta i att blogga men jag vet också att jag älskar att titta tillbaka och se vad som hänt det senaste halvåret eller längre tillbaka i tiden.

Har även undvikit att blogga pga att fel sorts människor snokar och älskar att lägga sig i sådant dem inte har med att göra. Men nu tänkte jag så här: skitsnygg samma. Jag tänker endå inte falla till deras nivå så jag fortsätter att köra mitt race :-)

To be continued

Ovido - Quiz & Flashcards