Alla inlägg den 3 april 2015

Av Evelina - 3 april 2015 22:37

En fantastisk långfredag i stor bemärkelse.

Startade på bästa tänkbara sätt, fortsatte med hundträning och därefter stundade tjejhäng och nu tillbaka i lägenheten i norrort.

Hundträningen var riktigt härlig. I stood my ground, även om det genererar lite delade åsikter så stod jag pall. Skuddsarbetet börjar se riktigt bra ut och kännas som att vi mer och mer får en klar gemensam bild som ekipage. Toleransnivån var bättre idag och vi var ett bra team. Framförgående och platsliggning ska nötas vidare.

Tjejhäng med lite flytt inblandat. Så himla mysig lägenhet och riktigt bra sällskap! Rödtott deluxe igen vilket gillas och gör mig lite gladare. För alltid retar det nån jävel!

Köksbygge i full rulle och mannen ligger i, kommer bli så fint att det svider lite att det kommer stå tomt en period. Snart är det dags för käk sen får vi se vad orken räcker till. Äta bör man tydligen även om aptiten ej existerar!

Påsk hälsning från mina päron och min fina boxertjej. Saknaden är brutal men snart är vi i mål och allt kommer bli så kul när hon kommer hem. Träningssuget är enormt med fröken. Herrn är fantastisk men dem är så olika!

Två fantastiska hundar med sådan personlighet och båda i min ägo är ofattbart. Många år med härliga äventyr väntar! Kanske något mästerskap?

Ovido - Quiz & Flashcards