Alla inlägg under april 2015

Av Evelina - 24 april 2015 05:47

Av någon lustig anledning så har jag sen vi började renovera på norrort blivit jätte inspirerad och börjat drömma, fantisera om hur jag vill att mitt hem en dag ska se ut. Om jag bor kvar i min nuvarande bostad vilka förändringar som kan göras, ett hus på landet med utsikt över vattnet eller kanske i tropikerna långt härifrån? Bubblar iväg i mina tankar men har en rätt klar bild på hur jag vill inreda den dagen jag faktiskt landar i ett hem. Det sägs att home is where is where The heat is. Då är min fråga om man är hjärtlös har man inget hem då? Kylan kommer krypandes och skalfasaden nosar nära. Samtidigt är jag full av värme, kärlek och fjärilar. Märklig känsla. Delar med mig av ett grymt inspirerande boende.

Av Evelina - 21 april 2015 20:02

Har inte funnit tid eller möjlighet att blogga på ett par dar. Försöker njuta varje sekund jag har av min omgivning och mitt sällskap. Livet är skört och sociala medier har faktiskt inte alltid så hög prio. Mina nära och kära ska och har alltid varit viktigare i mitt liv. Men jag har lovat alla er långväga vänner att uppdatera och det kommer en summering snart just sit tight. Delar med mig av lite blommor som följde med hem till min favorit.

Av Evelina - 17 april 2015 09:18

Har funderat en massa kring det och hur jag står i frågan. Jag vill alltid vara ärlig och försöker i största möjliga mån med detta. Har dock insett att i vissa lägen håller jag på sanningen tills jag får direkta frågor. Dels för att slippa drama men även för att jag blivit feg.

En klok vän sa till mig "straffa inte din nästa, om din historia bär på ett mörker". Lite omformulerat men budskapet nådde fram.


Så ett steg i taget så vill jag återgå till ärlig och modig. Delar med mig av ett fantastiskt modigt djur.

Av Evelina - 14 april 2015 22:10

Min kloka fantastiska klippa gav mig en pusselbitar jag saknat i hela mitt liv. En pusselbit som förklarat så mycket oförklarligt i mitt liv. Bokstäver i följd som bildat en ny innebörd.

Nog om det nu. Fick möjlighet att träffa min goda vän från Norrland på gemensam middag innan nattens jobb. Dosen hopp ökades på och energin fick sig en skjuts i positiv aspekt.

Spännande med kommande kartläggning. Känslan är däremot klar, gäller bara att reda ut teknikaliteter.

Av Evelina - 14 april 2015 03:37

Verktygslådan ska benas ut och solen skall få sina strålar. Kanske reda ut lite kaos och bli klokare i processen. Spännande samtal väntas inom snar framtid. Pennorna finns tillgängliga when the shit goes down. Skräckblandad förtjusning väntas!

Av Evelina - 13 april 2015 10:22

Dags att plocka fram stora verktygslådan. För att besvara hur många strålar solen har krävs mycket. Det ska hjälpa mig att knäcka livets nöt. Men innan det är dags att gå loss på det oskrivna måste jag jaga några timmars sömn. Rädd men entusiastisk, målet är mer värt en livet själv så att gå rätt väg är viktigt. Bit för bit öppna, släppa taget men aktit välja mina handlingar och förhoppningsvis påverka utfallet positivt.

Ha en fantastisk dag, jag blundar och väntar på J.B

bild lånad av google

Av Evelina - 13 april 2015 05:31

Att dansen varit en stor del av mitt liv är inget nytt för er som kännt mig länge eller känner mig väl. Har sådana fantastiska minnen i dessa salar. Svett, frustration, glädje och gemenskap. Wow summerar en bit av de minnena men långt ifrån allt. Jag hoppas att jag en dag har tid och möjlighet att ta upp denna hobby. Drömmen om att ha det som mer än hobby är passé men att ha det som uttrycksmöjlighet igen hade varit underbart. Kanske blir något man får ta tag i om man landar någon annan stans i världen i framtiden?


Hittade en brud som är grym och som gav mig ett stort sug att komma tillbaka till dansen snarast. Riktigt grym och härlig attityd! Se och njut!

Av Evelina - 11 april 2015 00:59

Vet knappt vart jag ska börja då det lätt kommer bli rörigt. Men jag hittade en fin bild som summerar mycket.

Vänner, i rätt bemärkelse är svårt. Jag har stött på många fina personer i mitt liv. Som stöttat, skänkt mig glädje eller varit viktiga på ett eller flera tillfällen i mitt liv. Många fina människor som kommit, och en hel del som också gått. Vissa som runnit ut i sanden och andra som valt andra vägar och vägskälen blir för stora.

Något jag däremot är extremt tacksam för, är dem som stannat. Trots att jag kanske inte alltid är lätt att tycka om. Ni som stått kvar, skrikit, burit, stöttat mig oavsett vad. Ni är mina riktiga vänner och jag hoppas att jag kan vara förtjänt av den vänskapen och lyckas ge tillbaka.

Kärlek och tacksamhet till oändlighet.

Ovido - Quiz & Flashcards