Alla inlägg under maj 2015

Av Evelina - 7 maj 2015 01:52

Uppdatering från min kärlek som nått ännu ett mål på sin resa och stannar för natten i Thessaniki. Rätt land men ännu ett flertal timmar kvar till slutdestination. 6 länder på 16h är rätt bra jobbat måste jag säga!

Känns konstigt att vara så långt bort från min bättre hälft och det sticker lite i hjärtat när jag inser att det kommer vara tomt framöver. Min vardag förändras drastiskt. Men jag står fast vid mitt löfte att stötta min mans drömmar. Jag tror och är övertygad att den var helt rätt och att det kommer gynna oss långsiktigt.

Månen ger mig tröst i natten. Att trots att mitt hjärta är över 300mil bort så ser vi samma måne och den är inte större än en tumme. Då känns det lite lättare.

Vardagen har tagit fart med mina must do's och nedräkningen börjat.

Ska se om jag lyckas lägga upp en bit av skyddsarbeter på lillepojk från i måndags. Bitarna faller på plats och dagens träning kommer publiceras vid tillfälle om motgång och framgång.

Ta hand om varandra! Kärlek och ödmjukhet.

Av Evelina - 5 maj 2015 22:47

Skilla har flyttat längre norrut. Trots kort varsel löste sig allt på ett fantastiskt sätt och jag kan andas ut. Magsåren är ett faktum med stressen som uppstått iom det förändrade omständigheterna med mina hjärtan.

Skilla kaoset är löst och kan bockas av listan med ångestmolnet.

Stressen med att få klart lägenheter i norrort är över. Vilket har lugnat mannen och hans oro löstes upp och därmed min.

Farock hade en fantastisk avslutning på gårdagens träning vilket gav mig lite hopp om att rädda mitt jobb.

Rädslan att begränsas där ligger kvar men är något lättare. Vi önskar en bra träning för morgondagen och att jag kan hämta fokus och mina horn så uppkörningen snart går bocka av listan.

Min bättre hälft har lämnat landet och resan så långt har gått bra. Han närmar sig slutmålet och sin dröm med stormsteg. Fläkten varnar men har inte tagit emot skiten ännu.

Z har hållit mig sysselsatt och tankarna på annat håll sen avskedet vilket varit blandade känslor.

Lillepojk saknar dock husse och sin schäferflicka och det gör det hela sorgligt och jobbigt. Ett samtal så kunde jag döva saknaden en stund.

Motivation att sätta igång infann sig både i shoppingpåsen och kroppen idag. Fina kläder dök ner i postlådan och ett rehabpass på gymmet avklarat.

Endorfiner Kommer bli min drog framöver och jag planerar att ge allt jag har närmsta tiden.

Träna, bränna, äta, utvecklas. Fokus och målinriktad kommer bli mina ledord.

Väntar på ett nattmeddelande så jag kan drömma och längta. Nedräkningen har börjat!

Av Evelina - 3 maj 2015 21:26

Så var lägenheten i norrort färdig. Lite trist att den hyrs ut när den blev så himla fin. Köket är klart, golvet, badrummet och allt i toppskick. Känns lite tråkigt att flytta tillbaka till min skruttiga lägenhet när man är van nytt fräsht om än mitt i byggkaoset. Bae lämnar snart landet och vardagen får ju en helomvändning när jag ska agera gräsänka.

Men fy vad resesuget tagit fart. Längtar verkligen tills det är dags för mig att lämna landet. Hundträning prioriteras för snart är det dags att köra upp!

Bild på nya köket!

Ovido - Quiz & Flashcards